Rajković u Hamburgu?

Tim sa Sjevera mora se pojačati

Rajković u Hamburgu?

Slobodan Rajković (22), reprezentativac Srbije, vrlo je blizu potpisa ugovora sa Hamburgom.

Slavni tim je katastrofalno počeo sezonu sa jednim bodom u tri kola i čak 10 primljenih golova, pa se pogotovo traže riješenja u odbrani. To bi mogao postati ovaj štoper koji je svojevremeno sa 16. godina iz OFK Beograda pršeao u Chelsea, ali nikad nije odigrao meč za prvi tim zbog neregulisane radne dozvole. U poslednje tri sezone bio je u isto toliko klubova u Holandiji na pozajmici i to u PSV, Twenteu (prvak 2010) i Vitesseu.

Frank Arnesen, sportski direktor HSV, već je doveo tri igrača iz Chelsea gdje je nekad radio taj posao i to Michaela Manciennea, Jeffrya Brumu i Gokhana Torea pa bi Rajković bio četvrti bivši Plavac. Špekuliše se da je obeštećenje za mladića koji je 3 puta igrao za A selekciju Srbije tri miliona eura i da bi potpisao četvorogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije