Rajkoviću sumnjiva pobjeda Estonije

Rajkoviću sumnjiva pobjeda Estonije

Midhat Šljivak

Fudbalskom reprezentativcu Srbije Slobodanu Rajkoviću sumnjiva je sinoćna pobjeda Estonije na gostovanju u Sjevernoj Irskoj od 3:1, kojom su Estonci došli na korak od historijskog plasmana u baraž za koji im je potreban poraz ili remi Srbije u susretu sa Slovenijom u utorak.

"Pobjeda Estonije u Sjevernoj Irskoj mi je više nego sumnjiva, posebno jer su gosti do pobjede došli u posljednjih deset minuta utakmice. Ipak, nećemo se baviti time, nego idemo u Sloveniju po pobjedu", izjavio je Rajković za srpske medije.Sličnu izjavu imao je i igrač kijevskog Dinama Miloš Ninković koji je ironično izjavio da je sve jasno kada je u pitanju preokret Estonaca u Belfastu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti