Rajović napustio Leotar

Iskoristio klauzulu u ugovoru

Rajović napustio Leotar

D. Banović

Napadač Zoran Rajović  je iskoristio svoju klauzulu u ugovoru koja mu je omogućavala da ove zime napusti Leotar.

Nekadašnji igrač Zrinjskog nije uspio sa čelnicima kluba da postigne dogovor pa je došlo do sporazumnog razlaza. Rajović je istakao da ima neke ponude iz inostranstva.

"Imam opcije da karijeru nastavim u Grčkoj ili na Kipru, a postoji i jedna ponuda iz Crne Gore. Još uvijek nisam ništa odlučio i vidjet ću u narednih nekoliko dana šta mi je najbolje da učinim. Sa ljudima iz leotara nisam se dogovorio oko drugog dijela sezone i najboje riješenje je bilo sporazumni raskid ugovora. Leotaru želim sve najbolje u nastavku sezone", rekao je Zoran Rajović.

On je u BiH osim Leotara i Zrinjskog branio i boje Glasinca sa Sokoca, dok je ovaj klub igrao u Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.