Rakić: Vjerujem u pobjedu nad Kozarom

Član Zvijezde 09 pred novo kolo

Rakić: Vjerujem u pobjedu nad Kozarom

S. Mlaćo

U posljednjem susretu osmine finala Kupa BiH fudbaleri Zvijezde 09 su kao gosti poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca savladali Leotar i ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba.

 U regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1, a jedini pogodak za tim iz Etno sela “Stanišići” postigao je Stefan Rakić.

"U Trebinju smo odigrali jednu veoma neizvjesnu utakmicu u kojoj smo stigli vođstvo domaćina i na kraju poslije penal ruleta prošli u četvrtfinale Kupa BiH. Meč je bio veoma zanimljiv i oba tima su imala po nekoliko odličnih prilika, pa publika može biti zadovoljna onim što smo prikazali. Ekipa Leotara je još jednom pokazala da odlično igra Kup utakmice, ali za razliku od Kupa RS kada su oni bili uspješniji posle jedanaesteraca, sada smo mi slavili. Ovo je sigurno najveći uspeh u istoriji kluba, ali naš prvenstveni cilj ove sezone je plasman u Premijer ligu BiH. Što se Kupa BiH tiče priželjkujemo nekog protivnika koji nije iz Premijer lige BiH u narednoj rundi, jer bi onda imali velike šanse za prolaz u polufinale. Nemamo puno vremena za slavlje i već u subotu igramo prvenstveni meč u Gradišci protiv Kozare", rekao je Rakić.

U samo tri dana Zvijezdina ekspedicija će autobusom prevaliti više od 1200 kilometara i praktično preći put preko cijele Republike Srpske.

"Odmah nakon meča u Trebinju vratili smo se kući, a u subotu na dan utakmice protiv Kozare putujemo u Gradišku. Pored protivnika, koji će protiv nas biti silno motivisan, veliki problem će predstavljati umor od napornog putovanja, ali vjerujem da možemo da se izdignemo iznad svega i ostvarimo pobjedu koja će nas ostaviti na vrhu tabele. Do kraja jesenjeg dijela sezone, pored ovog meča, ostale su još tri utakmice u kojima moramo da pružimo svoj maksimum kako bi ostali u vrhu tabele i zadržali realne šanse za osvajanje titule na proljeće", zaključio je Rakić u razgovoru za službenu stranicu kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije