Rakitić: Dugo ću sanjati onaj promašaj

Rakitić: Dugo ću sanjati onaj promašaj

Adnan Beganović

Poraz od Španije i ispadanje sa EP-A, možda je najteže podnio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u 59. minuti je imao zicer koji je Vatrene mogao dovesti do vodstva, no njegov udarac glavom sjajno je obranio Iker Casillas.

"Još danima ću sanjati tu priliku i siguran sam kako mi slijedi nekoliko noći bez sna," rekao je veznjak hrvatske selekcije, te dodao:

"Možemo biti ponosni na naš nastup, no što to vrijedi kada smo ispali".

Ognjen Vukojević smatra kako hrvatski navijači mogu biti ponosni na izvedbe Vatrenih na EP.

"Igrali smo hrabro i srčano cijeli turnir. Siguran sam kako će navijači biti ponosni na naše igre, nažalost ispali smo".

 Eduardo da Silva smatra kako su bili blizu, no nedostajalo je i malo sreće.

 "To je nogomet. Nekada ti se sreća osmijehne, a nekada ne. Mi je ovoga puta nismo imali previše," poručio je napadač Šahtara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.