Rakitić: Vezan sam za Sevillu, ne zanimaju me drugi klubovi

Rakitić: Vezan sam za Sevillu, ne zanimaju me drugi klubovi

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić tvrdi da je sretan u Sevilli i da ga ne zanimaju drugi klubovi.

Kapiten Seville ove sezone briljira, pa se počeo pojavljivati interes od strane brojnih klubova kao što je Manchester United, koji je u ovom trenutku spreman da dovede 25-godišnjeg veznjaka.

"Osjećam vezu sa Sevillom i Španijom. Moja obitelj i ja smo sretni ovdje. Nogomet je zabavan i lagano je igrati. Nema napetosti oko potpisivanja novog ugovora. Bit će mi zato velika čast potpisati novi", rekao je Rakitić, dodavši:

"Trenutno mi je Sevilla jedina strast. Ne zanimaju me drugi klubovi u bilo kojoj drugoj zemlji. Od početka godine sam preuzeo odgovornost kapitena i moja obitelj mi daje snagu i hrabrost. Imam vrlo dobar odnos s Emeryjem. Razgovaramo svakog dana, osjećam povjerenje trenera i kluba".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.