Ramić: Očekujem dobru igru i pobjedu nad Vitezom

Travnik želi bodove u komšijskom derbiju

Ramić: Očekujem dobru igru i pobjedu nad Vitezom

Komšijski derbi danas će na stadionu Kamberović polje u Zenici igrati Vitez i Travnik. 

Novi trener Vitežana, Ante Miše tako će danas imati svoj premijerligaški debi, nakon uzbuđenja u Kupu BiH i ispadanja od Sarajeva nakon izvođenja penala. Travničani meč dočekuju sa mnogo optimizma i vjere u bodove.

„Tabela kaže da smo kvalitetom tu negdje. Vitez ima trinaest bodova, jedan više u odnosu na nas, tako da bismo ih trijumfom sigurno preskočili na tabeli što bi bila prava stvar,“ kaže napadač Travnika Mirsad Ramić.

Vitežani u posljednje vrijeme igraju za nijansu bolje od Travnika koji je ruku na srce imao i nešto teži raspored.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Respektujemo protivnika, danas sigurno neće biti lako bez obzira što oni neće igrati u svom gradu već u Zenici. Navikli su i na to, a osim toga tu je i novi trener zbog kojeg će sigurno svi protivnički igrači imati poseban motiv za dokazivanje,“ kazao je Ramić, te dodao:

„Lično sam optimista i bez obzira na sve očekujem dobru igru i pobjedu nad Vitezom.“ Zbog povreda danas u timu Travnika neće biti golmana Fejzića, te defanzivca Ajdina Nuhića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.