Ramić pogodio za pobjedu Turbine nad Rudarom

Ramić pogodio za pobjedu Turbine nad Rudarom

Adnan Beganović

U 9. kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine Turbina je ugostila Rudar iz Kaknja i slavila je minimalnu pobjedu (1:0).

Do veoma važne pobjede danas su stigli fudbaleri Turbine. U goste im je došao uvijek opasni Rudar i samo najveći optimisti su očekivali tri boda, no fudbaleri iz Jablanice su nadmašili svoje mogućnosti, te su na kraju zasluženo slavili.

Pitanje pobjednika odlučeno je u finišu prvog poluvremena. Igrala se 40. minuta kada je nekadašnji fudbaler Željezničara, Mirsad Ramić, savladao golmana Rudara, Adnana Hadžića, koji je također nosio dres ekipe s Grbavice.

Prva liga FBiH, 9. kolo
Turbina - Rudar 1:0 (Ramić 40')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.