Ramić potpisao ugovor sa Olimpikom

Dojučerašnji junior tima sa Otoke

Ramić potpisao ugovor sa Olimpikom

S. Mlaćo

Sedin Ramić, junior FK Olimpik, potpisao je danas ugovor sa klubom sa Otoke.

Ramić je prošao sve omladinske selekcije Olimpika, a nakon odličnih igara u prethodnoj sezoni za juniorski tim, ljevonogi fudbaler je prvo priključen prvom timu, a danas je i zvanično potpisao ugovor.
Rođen 2000. godine može igrati na više pozicija u defanzivnom redu.

"Ovo je veliki dan za mene. Potpis ugovora za seniorski tim nagrada je za rad, ali i obaveza za naredni period. Zahvalio bih se svim trenerima iz omladinskog pogona sa kojim sam sarađivao, kao i ljudima iz kluba koji su mi ukazali povjerenje. Jedva čekam početak priprema i nadam se najboljem u narednoj sezoni", rekao je Ramić nakon potpisa ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi