Ramić: Teren u Bijeljini je naš adut

Fudbaler Mladosti uoči utakmice sa Zrinjskim

Ramić: Teren u Bijeljini je naš adut

Mladost iz Velike Obarske ne zna za trijumf u Premijer ligi Bosne i Hercegovine od prvog kola i utakmice sa banjalučkim Borcem. 

Posljednji put Mladost je slavila prije dva mjeseca i izabranici Dušana Jevrića zaboravili su kako je radovati se pobjedi. Remi u Foči sa Slavijom i dobar rezultat u Jajcu protiv Metalleghea vraćaju nadu ekipi iz Velike Obarske da konačno mogu upisati tri boda. Anel Ramić ističe kako je izuzetno važno da se popravi loš dojam. 

"Nama je utakmica sa Zrinjskim izuzetno važna. Moramo popraviti tu seriju loših rezultata. U Kupu smo dobro krenuli i nadam se da ćemo nastaviti tako i u prvenstvu. Čekamo na pobjedu već dva mjeseca," kaže Ramić. 

Fudbaler Mladosti ističe kako je Zrinjski jedna od najkvalitetnijih ekipa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali šansu svoje ekipe vidi u terenu stadiona u Bijeljini. 

"Čekamo na tu pobjedu dugo već. Taj jedan dobar rezultat bi nas, vjerujem lansira kao gornjem dijelu tabele. Zrinjski je izuzetno dobra ekipa i težak protivnik, a ja našu šansu vidim u terenu. Znamo svi da je teren loš u Bijeljini i da Zrinjski nije navikao da igra na takvom terenu, dok mi jesmo," riječi su Ramića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti