Ramić: Uvijek idemo na pobjedu, Gradačac nije izuzetak

Plavi sa samo jednim ciljem protiv Zvijezde

Ramić: Uvijek idemo na pobjedu, Gradačac nije izuzetak

Edmir Škorić

Željezničar u trećem kolu BH  Telecom Premijer lige gostuje Zvijezdi U Gradačcu. Plavi se nadaju da će upisati nova tri boda.

Iako imaju četiri boda na svom kontu, nogometaši Željezničara nisu blistali u prva dva kola. Osvojili su bod na Piroti (0:0), a onda savladali banjalučki Borac s 1:0. 

 

"Kao aktuelni prvaci, naravno, računali smo šest bodova iz prve dvije utakmice. Na Piroti nismo uspjeli, ali obzirom na prijašnje rezultate kada je u pitanju gostovanje Travniku, možemo svakako biti zadovoljn", kazao je nogometaš Željezničara Mirsad Ramić za SportSport.ba, dodavši:

 

"Ne treba gledati iza, već ispred sebe. U svaku utakmicu ući ćemo s ciljem da osvojimo tri boda. To se, nekako, podrazumijeva kada nastupate za klub kakav je Željezničar. Cilj nam je odbraniti trofeje iz prošle sezone, neće biti lako, ali najvažnije je da ne posustajemo i da naporno radimo".

 

Izabranici Amara Osima gostuju Zvijezdi, koja se nalazi u veoma teškoj poziciji nakon uvodna dva poraza.

 

"To nas i brine. Zvijezda je izgubila u prve dvije utakmice i nema previše izbora uoči ove utakmice. Ići će na pobjedu, to je sasvim jasna stvar. U Gradačcu se uvijek moglo mirno igrati, bez nekog otpora, a u takvim okolnostima lakše pokazujete svoj kvalitet. Idemo u Gradačac samo s jednom namjerom - da pobijedimo. Zvijezdi želimo puno sreće, da ostanu u ligi jer su kvalitetna ekipa sa dobrim uslovima, ali nas samo tri boda zanimaju".

 

Bod ne bi bio loš?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Istina da ne bi bio loš, ali kao što sam rekao, mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu. Protiv bilo koga i bilo gdje", dodao je Ramić za kraj našeg razgovora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.