Ramić vjeruje u pobjedu nad Zrinjskim

Veznjak Mladosti iz Velike Obarske

Ramić vjeruje u pobjedu nad Zrinjskim

Od četiri boda osvojena na startu proljetnog dijela sezone za banjalučka tri najzaslužniji je Anel Ramić. 

Mladost iz Velike Obarske tvrd je orah za sve, pa i za favorizovane Olimpic, Borac i Velež. Bez bijele zastave tim Dušana Jevrića dočekuje i današnji meč.

„Premijer liga je prioritet ove sezone, ali daleko od toga da ćemo se predati prije dvomeča sa Zrinjskim. Koga god da smo izvukli protiv nas bi imao ulogu favorita, ali nikoga se od tih klubova ne bismo bojali, pa se ne bojimo ni Zrinjskog,“ kaže Ramić, koji se nada pobjedi na današnjoj utakmici:

„Domaćini smo i nadamo se pobjedi. Strpljivo ćemo čekati svoju priliku koja će se sigurno za 90 minuta ukazati. Pokazali smo na tri posljednje utakmice da teško primamo golove, a smatram da će i danas biti izuzetno važno sačuvati svoj gol. Zrinjski je klub iz vrha, imaju odlične igrače, ali uz dužni respekt mi se ipak nadamo iznenađenju.“

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.