Ramić: Zadovljni smo bodom iz Trebinja

Mladost poslije Leotara

Ramić: Zadovljni smo bodom iz Trebinja

Fudbaleri novog premijerligaša Mladosti mogu da budu prezadovoljni poslije osvajanja jednog boda u Trebinju. 

"Utakmica je bila previše nervozna sa obe strane. Leotar je poveo u prvom dijelu utakmice, ali smo mi u nastavku uspjeli da izjednačimo. Ja sam zadaovoljan bodom, jer Leotar je bio agresivan tokom cijelog susreta," rekao je trener Mile Milanović.

Već u narednom kolu sastav iz predgrađa Bijeljine će biti na iskušenjima jer je pred njima težak susret protiv Čelika.

"Poslije dva nerješena rezultat ared je da ostavrimo pobjedu. Oba tima imaju po dva nerješeba rezultata i siguran sam da ćemo mi igrači dati sve od sebe kako bi pobjedili renomiranom protivnika. Leotar je iza nas i mi možemo da budemo zadovoljni jednim bodom," rekao je prvotimac Anel Ramić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.