Ramos: Fudbal se igra do posljednjeg sudijskog zvižduka

Junak Madrida

Ramos: Fudbal se igra do posljednjeg sudijskog zvižduka

D. Vejo

El Clasico, jedan je od najvećih derbija na svijetu, a gdje se susreću dobro poznati klubovi i njihovi fudbalski mađioničari Barcelona i Real Madrid.

Ljubitelji fudbala mogli su da uživaju danas u magijama koje donose Ronaldo, Messi, Suarez te njihovi saigrači. Publika je vrisnula od sreće u 53. minuti kada je Suarez zatresao mrežu Reala, ali je i utihnula u 90. minuti, kada je Ramos na centaršut Modrića, donio vrijedan bod svom timu.

Nakon meča, heroj Madrida se oglasio i rekao svima, zbog čega je fudbal nepredvidiva stvar.

"Fudbal je igra koja se igra do posljednje minute i do posljednjeg sudijskog zvižduka. Zbog toga je ova igra predivna i vole je mnogi", rekao je Ramos.

Nakon ove utakmice, Real Madrid je prvi na tabeli s 34 osvojena boda, dok je Barcelona druga sa 28.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti