Ramos i zvanično trener Reala
Ramos u društvo sportskog direktora Reala Predraga Mijatovića

Bernd Schuster dobio otkaz

Ramos i zvanično trener Reala

Bernd Schuster je dobio otkaz na mjestu prvog trenera Real Madrida. Na klupi španskih prvaka zamijeniće ga Juande Ramos.

Nakon što je njemački strateg izjavio da u derbiju protiv Barcelone (nadolazeći vikend) nemaju što tražiti, a nakon 14. kola zauzima tek peto mjesto s devet bodova zaostatka za vodećom Barcom, čelni ljudi kluba odlučili su reagovati i uručiti mu otkaz.

Novi trener, bivši stručnjak Seville i Tottenhama, predstaviće se već danas na press-konferenciji u klubu. Ramos bi sa svojim pomoćnikom Oscarom Martinezom, prema prvim navodima, trebao ostati na klupi Real Madrida do 30. jula sljedeće godine.

Već u srijedu će Ramos voditi Realove fudbalere na utakmici 6. kola skupine H protiv ruskog Zenita.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.