Ramos mijenja Schustera

Prema pisanju španskog lista Marca

Ramos mijenja Schustera

Prema pisanju španske Marce uoči najvećeg derbija španske lige između Barcelone i Reala doći će do smjene na klupi madridskog kluba.

Umjesto Bernda Schustera koji se u posljednje vrijeme ne može pohvaliti dobrim rezultatima novi trener trebao bi postati Juande Ramos, nekadašnji proslavljeni strateg Seville koji je neuspješnu epizodu imao u Tottenhamu.

Schuster je pod pritiskom još od eliminacije iz Kupa kralja od trećeligaškog Real Uniona, kao i prvenstvenim porazima koji su doveli do velikog zaostatka za Barcelonom.
Ukoliko se dogodi da Juande Ramos preuzme ekipu uoči najvećeg derbija sastav kojim će raspolagati svakako da će biti drugačiji budući da su brojne povrede i kartoni uticali na prvih 11.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.