Ramos: Nikad u Barcelonu!

Demantovao glasine

Ramos: Nikad u Barcelonu!

Rene Ramos, brat i menadžer Sergija Ramosa, oštro je demantovao glasine o prelasku defanzivca Real Madrida u redove najljućeg rivala.

Iako je kandidat za predsjednika Barcelone najavio dovođenje Ramosa ako bude izabran na to mjesto, ubrzo je stigao jasan demant.

"Sergio Ramos nikada neće igrati u Barceloni! Oni su najveći Realov rival i nema šanse da se to dogodi. Na kraju krajeva, Ramos je mnogo dao Realu i Real njemu da bi sada obukao dres Barcelone", rekao je Rene.

Igračev brat i menadžer istakao je da je tačno da Sergio nije najzadovoljniji statusom u Real Madridu, te da se trenutno vrše pregovori sa nekim drugim klubovima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.