Ramos: Nisam dotakao Neymara

Stoper Reala krivi sudije

Ramos: Nisam dotakao Neymara

Edmir Škorić

Sergio Ramos rekorder je po broju isključenja. U večerašnjem El Clasicu zaradio je novi crveni karton.

Ramos je isključen nakon što je srušio Neymara u 63. minuti. Za taj je potez dobio direktan crveni karton, a Messi je s penala donio Barci izjednačenje. Argentinac je do kraja utakmice postigao i hat-trick, te Kataloncima donio veliku pobjedu (4:3).

Susret u Madridu izazvao je dosta kontroverzi, odnosno suđenje Alberta Undiana Mallenca, koji je dosudio ukupno tri penala. Ramos smatra da je Real oštećen...

"Uvijek je isto. Nisam dotakao Neymara. No, nema smisla o tome govoriti, jer se ništa neće promijeniti", rekao je Ramos, dodavši:

"Svako može vidjeti što se danas dogodilo. Mogli smo nešto dobiti iz ove utakmice, ali nismo. Postoje neke stvari protiv kojih se ne može boriti". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.