Ramos: Nisam rekao da Ronaldo ne mora da trči
FOTO: EPA

Demantovao natpise

Ramos: Nisam rekao da Ronaldo ne mora da trči

Sergio Ramos je nakon pobjede nad Eibarom demantovao pojedine medijske natpise.

Mediji u Španiji su bili prenijeli Ramosovu izjavu da Ronaldo ne mora da trči zbog toga što postavlja rekorde u postavljanju golova, a nakon što je Real pobijedio Eibar (4:1), on je stao pred kamere i demantovao natpise. 

"Kad god su u Realu delikatni trenuci, održavaju se sastanci. Neke stvari rečene u medijima su lažne. Nikada nisam rekao da Ronaldo ne mora da trči", izjavio je Ramos i dodao: 

"To jednostavno nisam rekao, ovdje svi trčimo, jednaki smo, a ključ je u našem takmičarskom duhu. Razumijem da morate da prodate novine, ali kredibilitet bi trebalo da vam je najvažniji", istakao je. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon ubjedljivog trijumfa Real je u španskom prvenstvu na drugoj poziciji i za vodećom Barcelonom zaostaje jedan bod. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi