Ramos odlazi iz Reala, United ponudio 35 miliona eura

Spreman napustiti klub

Ramos odlazi iz Reala, United ponudio 35 miliona eura

Sergio Ramos spreman je napustiti Real Madrid i od rukovodstva kraljevskog kluba zatražio je da razmotri pristigle ponude. 

Sudeći po pisanju britanskih medija, naredna destinacija u karijeri iskusnog odbrambenog igrača mogao bi biti Manchester United. Navodno, tim sa Old Trafforda za usluge Ramosa poslao je ponudu u iznosu od 35 miliona eura. 

Ramosu ugovor sa Real Madridom ističe za dvije godine i već je poručio da želi promijeniti sredinu, a da je odlazak sve izvjesniji može se zaključiti i na osnovu riječi njegovog agenta Pedra Riesca. 

"Sergio je simbol Real Madrida. On ne mora nikome ništa da dokazuje, ali je mnogo stvari o njemu rečeno. Mnogo je manipulacija izrečeno kako bi se Ramos diskreditovao. Portparoli su rekli da on ne poštuje klub i da samo želi novac", izjavio je Riesco. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.