Ramos preuzima kapitensku traku od Casillasa

Nakon odlaska Casillasa

Ramos preuzima kapitensku traku od Casillasa

Sergio Ramos će u narednim danima i zvanično postati novi kapiten Real Madrida. 

Odlaskom Ikera Casillasa u Porto, mjesto kapitena u kraljevskom klubu je ostalo upražnjeno, a najveće šanse za preuzimanje trake ima iskusni 29-godišnji defanzivac Sergio Ramos.

Španski mediji pretpostavljaju da je ovo samo jedan od načina da čelnici Real Madrida pokušaju nagovoriti Ramosa da ostane na Santiago Bernabeu. 

Podsjećamo, Ramos je tokom dosadašnje karijere još igrao za Sevillu, a prošle sezone u dresu tima iz Madrida je postigao sedam golova. Među klubovima koji ga žele dovesti spominju se Manchester United i Manchester City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.