Ramos smatra da je Real autsajder u finalu Lige prvaka

Ramos smatra da je Real autsajder u finalu Lige prvaka

Edmir Škorić

Stoper Real Madrida Sergio Ramos prepustio je gradskom rivalu Atleticu ulogu favorita pred veliko finale Lige prvaka u subotu u Lisabonu.

Ramos je izjavio kako je Atletico, novi prvak Španije, veliki favorit u finalu Lige prvaka koje se igra već u subotu.

"Očekuje nas meč protiv Atletica koji je po meni favorit u ovom duelu. Oni su zasluženo osvojili naslov prvaka Španije i zaslužuju sve čestitke za plasman u finale Lige prvaka. Međutim, iako su favoriti, to ne znači da će i osvojiti trofeje", kazao je Ramos, dodavši:

"Ovo finale je za navijače. Očekuje nas jako teška utakmica, fizički naporna, a pobijedit će onaj ko bude imao manji broj grešaka".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.