Ramović: Idemo iznenaditi Vitez

Nakon pobjede nad Jerdinstvvom u Goraždu lakše dišu

Ramović: Idemo iznenaditi Vitez

Adnan Beganović

U 17. kolu Prve lige Federacije BiH fudbaleri Goražda su na svom terenu s minimalnih 1:0 savladali Jedinstvo iz Bihaća. Jedini pogodak na utakmici postigao je Sinan Ramović, koji je uvjeren da on i njegovi saigrači sutra mogu iznedati Vitez.

"Gol postignut Jedinstvu mi mnogo znači jer sam pred kraj jesenjeg dijela sezone imao pauzu zbog povrede. Nadam se da ću do kraja sezone postići još mnogo golova, a prilika za to je već u Vitezu. Vitez je favorit, ali mi smo uvjereni da možemo iznenaditi. Pobjedom bi se uključili u borbu za sami vrh”, istakao je Ramović za SportSport.ba.

"Nakon pobjede nad Jedinstvom atmosfera u klubu, ali I gradu je izvanredna. Tri boda iz duela sa Jedinstvom daju nam neku sigurnost, tako da ćemo sutra u Vitezu igrati bez velikog pritiska, a tada smo najopasniji”, dodao je napadač Goražda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.