Ramsey: Imamo lijek za Lewandowskog
Lewandowski i Ramsey su se već susretali

Arsenal dočekuje Bayern

Ramsey: Imamo lijek za Lewandowskog

Fudbaler Arsenala Aaron Ramsey istakao je uoči utakmice protiv Bayerna kako njegovi saigrači iz odbrane mogu zaustaviti naizgled nezaustavljivog Roberta Lewandowskog.

O Poljaku u posljednje vrijeme ponovo pišu svi svjetski sportski mediji, i to s punim pravom. Mnogi su se složili da je Lewandowski trenutno najbolji napadač na svijetu, ali Velšanin smatra da se i za njega može naći rješenje.

"Lewandowski je već nekoliko godina sjajan, a ove sezone je još bolji nego prije. Ipak, mislim da imamo lijek za njega. U našem timu igra nekoliko izuzetno kvalitetnih defanzivaca koji su se sposobni nositi s njim", rekao je Ramsey.

Arsenal i Bayern svoj meč 3. kola grupe F igraju u utorak na Emiratesu u standardnom terminu (20:45).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.