Ramsey: Mislim da imamo dobre šanse

Kapiten reprezentacije Velsa

Ramsey: Mislim da imamo dobre šanse

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je voljom žrijeba koji je održan u Nici saznala imena svojih protivnika u kvalifikacijama za EURO 2016, u kojima će u okviru grupe B za plasman na redno Evropsko prvenstvo boriti sa selekcijama Belgije, Velsa, Izraela, Kipra i Andore.

Prve reakcije fudbalera naših protivnika već sižu putem društvenih mreža, a jasno je da će pored Belgije najveći rival u narednim kvalifikacijama biti selekcija Velsa u čijim redovima igraju dva fudbalera svjetske klase kakvi su Gareth Bale i Aaron Ramsey.

Upravo je posljednji, fudbaler Arsenal i kapiten reprezentacije Velsa, odmah nakon žrijeba na svom Twitter profilu napisao:

"Radujem se kvalifikacionim utakmicama, sada kada znam ko su na protivnici u grupi. Biće tu nekoliko odličnih susreta, mislim da imamo dobre šanse". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.