Ramsey očekuje nove igrače

Arsenal će biti aktivniji na tržištu

Ramsey očekuje nove igrače

Edmir Škorić

Arsenalov mladi veznjak Aaron Ramsey očekuje mnogo promjena u momčadi Arsenala pred novu sezonu.

Velški reprezentativac vjeruje da će doći nekoliko novih igrača, ali isto tako da će pojedina poznata lica napustiti Emirates u ljetnom prijelaznom roku.

Svoju izjavu Ramsey zasniva na poprilično lošoj sezoni Topnika, koji su izgubili od Birminghama u finalu Liga kupa, ispali iz FA Kupa, završili tek na četvrtom mjestu Premiershipa i, nadasve, morat će igrati kvalifikacije za Ligu prvaka.

"Očekujem da Arsenal bude aktivan na transfer tržištu. Nekoliko se imena spominje i siguran sam da će biti nekoliko dolazaka, ali i odlazaka", kazao je Ramsey, dodavši:

"Očito je da ništa nismo osvojili dugo vremena. Pritisak raste i navijači su sve nezadovoljniji, ali raspoloženje u svlačionici je isto kao i uvijek".

Kao pojačanja spominju se Blackburnovi nogometaši Chris Samba i Phil Jones, West Hamov Scott Parker, Schalkeov golman Manuel Neuer, dok su blizu odlaska Nicklas Bendtner i Andrej Aršavin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti