Ramsey: Osvojili smo bod, oduševljeni smo
Foto: epa.eu

Veznjak Velsa

Ramsey: Osvojili smo bod, oduševljeni smo

U odnosu na duel sa našom selekcijom reprezentacija Velsa je u meču sa Belgijom u kojem je remizirala odigravši 0:0 bila jača za Arsenalovog veznjaka Aarona Ramseyja.

"Mislim da smo kao ekipa odigrali odlično, da smo se sjajno branili. Bili smo dobri u defanzivni, iako se igrom prema naprijed ne možemo baš pohvaliti. Kada nemate baš puno prilike napadati već se morate braniti, tada kao tim morate funkcionisati fenomenalno. Znali smo da će ovo gostovanje biti najteže još kada su grupe izvučene, ali smo osvojili bod i sa tim smo oduševljeni", rekao je Ramsey, te dodao:

"U sjajnoj smo poziciji na samom početku, pogotovo sa ovim osvojenim bodom. Samopouzdanje je na visokom nivou, imamo navijače koji stoje iza nas, a iako utakmica nije bila najbolja za gledaoce pokazali smo im zahvalnost dobrom igrom ali i dresovima koje smo im poklonili na kraju. Hvala im još jednom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.