Ramsey se vratio na teren nakon osam mjeseci
Ramsey na utakmici između rezervi Arsenala i Wolverhamptona koju su Topnici pobijedili sa 2:1

Ramsey se vratio na teren nakon osam mjeseci

Veznjak Arsenala, Aaron Ramsey vratio se na teren nakon loma noge prije osam mjeseci, ali u utakmici rezervnog tima Arsenala. Za klupski sajt ističe kako je nesretni događaj iza njega i samo se želi skoncentrisati na povratak u prvi tim Topnika.

"Velški Rambo" doživio je strašan lom noge u februaru ove godine u utakmici protiv Stoke Cityja kada je na njega brutalno startovao stoper Ryan Shawcross, a u utorak je odigrao poluvrijeme za rezervni tim Arsenala.

"Kada odsustvujete osam mjeseci vaši mišići se teško navikavaju na trening i igru, tako da je lako zaraditi povredu, ali nadam se da ću proći bez povreda", rekao je 19-godišnji Aaron Ramsey, te dodao:

"Imam planirano odigrati još nekoliko utakmica za rezerve po 60-ak minuta, a onda pune utakmice, tako da se mogu boriti ponovo za mjesto u prvom timu."

"Imao sam nekoliko udaraca u nogu tokom utakmice, ali ona je dobro sada. Povreda je iza mene, želim se samo koncentisati na pokušaj da se vratim ponovo u prvi tim", dodao je za kraj reprezentativac Velsa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.