Rangnick: Raul ostaje u Schalkeu

Rangnick: Raul ostaje u Schalkeu

Edmir Škorić
Teme:

Schalkeov trener Ralf Rangnick kazao je kako Raul ostaje u klubu, demantiravši tako navode medija kako iskusni Španac napušta Njemačku.

Naime, nedavno su se pojavile inforamcije kako je Blackburn spreman dovesti Raula, koji je prošlog ljeta u Schalke stigao iz Reala.

"Raul ima status kao i ostali igrači. Tek ako mi ne bude rekao da želi da ide, možemo da sjednemo i razgovaramo. No, trenutno to nije slučaj. Nije istina da su Schalkeu stigle ponude za njega", rekao je Rangnick, dodavši:

"Raula sam posljednjih mjeseci nekoliko puta pitao da li je zadovoljan i svaki put je odgovorio kako nema nikakvih problema".

Raul je u 36 prvenstvenih utakmica prošle sezone postigao 14 golova. Sa Schalkeom je osvojio njemački Kup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.