Ranieri: Neki će otići, ali ne i Adriano

Ranieri: Neki će otići, ali ne i Adriano

Edmir Škorić

Romin trener Claudio Ranieri tvrdi kako će Brazilac Adriano ostati u klubu unatoč špekulacijama koje sve više udaljavaju sa Olimpica.

Početkom sezone Adriano se vratio u Seriju A, gdje je ranije nosio dres Intera nakon čega je otišao u brazilski Flamengo.

"Neki igrači će otići u januaru, ali Adriano će ostati u Romi", kazao je Ranieri na press konferenciji za novinare.

Adriano je u prvog dijelu sezone odigrao svega četiri utakmice, no Ranieri najavljuje kako će u drugom dijelu sezone biti potreban Giallorossima.

"Kako se natječemo na tri fronta (Serija A, Kup i Liga prvaka), morat ću koristiti sve igrače koje imam na popisu. Svi igrači moraju prihvatiti ovakvu situaciju koja bi trebala biti dodatno oružje za nas, a ne problem".

28-godišnji napadač povezivao se sa brazilskim momčadima Santosom i Corinthiansom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.