Povratnik u Premijer ligu BiH

Raščić: Olimpic je bio brži od Sarajeva

Adnan Beganović

Povratnik u Premijer fudbalsku ligu Bosne i Hercegovine, Admir Raščić, kazao je kako je prezadovoljan u Olimpicu, koji je bio konkretniji od njegovog bivšeg kluba Sarajeva prilikom njegovog dovođenja.

"Došlo je uz mene u Olimpic još kvalitetnih momaka, ali mislim da kroz prvenstvo ne možemo očekivati plasman u Evropu, ali vidim našu šansu da to ostvarimo kroz Kup takmičenje", kaže Admir Raščić u razgovoru za SportSport.ba.

Raščić je istakao kako su prije potpisivanja ugovora sa Olimpicom postojali kontakti i sa Sarajevom, ali...

"Sa Olimpicom sam se jako brzo dogovorio. Moram reći da je bilo nekih kontakata i sa Sarajevom, ali Olimpic je bio konkretniji i brži".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije