Raščić potpisao za Borac, čeka se Maletić

Maletić blizu povratka, Raščić pojačao Borac

Raščić potpisao za Borac, čeka se Maletić

Midhat Šljivak

Borac će probleme u napadu probati da riješi dovođenjem Admira Raščića, čovjeka koji ima veliko iskustvo i koji je igrač koji se dokazao na terenima u BiH.

Raščić je potpisao ugovor na dvije i po godine i poslije Seada Bučana on je drugi igrač u historiji Premijer lige koji je nosio dres Sarajeva, Željezničara i Borca.

"Došao sam da sa Borcem izborim plasman u Evropu. Siguran sam da će ekipa koja ima ovakav kvalitet ponovo biti dio evropske priče", kazao je Raščić.

Sve je izglednije da će i bivši reprezentativac naše zemlje Darko Maletić ponovo obući dres matičnog kluba. On već nekoliko dana pregovara sa upravom kluba i ako u narednih nekoliko dana ne pronađe inostrani angažman, ovaj fudbaler će staviti potpis na ugovor sa Borcem.

Meletićevim povratkom, Borac bi dobio mnogo i možda bi jedini mogao da pokuša napasti vodeći dvojac Željezničar i Sarajevo.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.