Raščić umjesto u Velež ide u Hong Kong

Dogovorio s Veležom, ali...

Raščić umjesto u Velež ide u Hong Kong

Iskusni napadač koji je proteklu sezonu nosio dres Borca, Admir Raščić, otkazao je već ugovorenu saradnju Fudbalskom klubu Velež iz Mostara.

Nedavno su iz Veleža objavili informaciju kako je Raščić pristao na dolazak u Vrapčiće, no iskusni napadač ubrzo se predomislio...

"Raščić nam se danas javio i uz duboko izvinjenje otkazao dogvoreni dolazak u Velež. Kao što znate, trebao se pojaviti na sutrašnjem treningu, međutim nazvao je i kazao da mu je u međuvremenu iskočio angažman u Hong Kong, a obzirom da je već u poznim igračkim godinama, prioritet mu je naravno zarada", kazao je sportski direktor Veleža Admir Velagić za SportSport.ba, dodavši:

"U narednim danima radit ćemo na angažmanu novih pojačanja".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.