Raščić: Zasluženo smo slavili

Olimpic bolji od Slobode

Raščić: Zasluženo smo slavili

Adnan Beganović

U okviru 28. Kola Premijer lige Olimpic je golom Admira Raščića u Tuzli sa minimalnih 1:0 savladao domaću Slobodu, a strijelac pobjedonosnog pogotka smatra da su on i njegovi saigrači zasluženo slavili.

„Kako smo i očekivali, bila je to još jedna teška utakmica. I Sloboda i mi imali smo dobre šanse, a mi smo iskoristili jednu i sasvim zasluženo u Sarajevo se vraćamo sa punim plijenom“, rekao je Raščić, dok je Semir Kapić izjavio:

„Znali smo da je Tušanj težak teren za sve ekipe koje tu gostuju, ali mi smo još jednom pokazali da možemo i znamo odigrati kvalitetno. Stigli smo do tri boda kojima nema nikakve zamjerke“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.