Rašević: Izbora nemamo, Rođeni padaju

Slavija dočekuje Velež

Rašević: Izbora nemamo, Rođeni padaju

Adnan Beganović

Fudbaleri Slavije danas će u okviru 17. kola Premijer lige na domaćem terenu snage odmjeriti sa Veležom, a napadač premijerligaša iz Lukavice Dejan Rašević smatra da će on i njegovi saigrači doći do nove pobjede.

Tri boda osvojena u Gabeli protiv GOŠK-a podgrijala su nade Slavije da može u nastavku sezone da sačuva status premijerligaša. Za takav podvig trebat će im pobjeda i protiv Veleža.

"Mi smo spremni za još jedan dobar rezultat  i vjerujem da ćemo i protiv Veleža da dođemo do cijelog plijena. Tačnije mi izbora nemamo i jednostavno ćemo morati da zapnemo iz sve snage i da tako dođemo do pobjede", rekao je napadač Dejan Rašević.

Slavija će protiv Veleža da bude kompletna , tako da je i to jedan od aduta za trenera Milana Gutovića .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.