Rašević: Kvalitetniji smo od Čelika

Kup BiH

Rašević: Kvalitetniji smo od Čelika

D. Banović

Pobjeda protiv Željezničara ulila je dodatno samopouzdanje ekipi Slavije koju očekuje revanš meč osmine finala Kupa BiH protiv Čelika.

Prvi meč u Zenici je završen nerješeno 1:1. Ovo je rezultat koji timu iz Lukavice daje velike izglede da izbore plasman u naredno kolo.

"Ne treba da razmišljmo o utakmici koja je odigrana na Bilinom polju. Moramo da je zaboravimo i da u ovaj susret uđemo isto kao da je rezultat 0:0. Dakle, ozbiljnim pristupom i napadačkom igrom smatram da možemo do narednog kola. Kvalitetniji smo i to ćemo pokazati na terenu", rekao je Dejan Rašević, napadač Slavije.

Utakmca između Slavije i Čelika igra se u srijedu od 14,30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.