Rašević ne igra protiv Olimpica

Slavija igra mali gradski derbi

Rašević ne igra protiv Olimpica

D. Banović

Fudbaleri Slavije će protiv komšijskog Olimpica pokušati da nastave seriju dobrih rezultata. Slavija je u posljednja dva kola osvojila dva boda, a u timu se sad nadaju da će pobjediti momčad sa Otoke.

Trener Bjelica neće moći da računa na napadača Dejana Raševića, koji zbog tri žuta kartona nema pravo nastupa.

"Ja mislim da mi možemo na kraju sezone da izborimo plasman na četvrto mjesto. Uz malo sportske sreće to nije nemoguća misija. Da bi došli do tog rezultata moraćemo da pobjeđujemo sve utakmice na domaćem terenu, ali i da pružamo dobre partije u gostima. Jasno je da ćemo protiv Olimipika svim silama krenuti na pobjedu!, rekao je trener Dragan Bjelica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti