Rašević: Veležu u budućnosti želim sve najbolje

Napustio Rođene

Rašević: Veležu u budućnosti želim sve najbolje

Fudbaleri Veleža započeli su jučer pripreme za novu sezonu, ali među igračima koji su se odazvali treneru Nedimu Jusufbegoviću nije bilo Dejana Raševića.

Napadač koji je prošlog ljeta u Velež došao iz Slavije okončao je svoju mostarsku epizodu.

„Nisam u proljetnom dijelu sezone bio u prvom planu i odlučio sam napustiti Velež. Lijepo mi je bilo u Mostaru, a Velež ću pamtiti kao lijep period u karijeri iako je relativno kratko trajalo. Hvala svima, trenerima, saigračima, navijačima i Upravi. Veležu želim sve najbolje, i nadam se da će u narednoj sezoni izboriti nastup u Evropi,“ kazao je Rašević, koji još uvijek ne zna gdje će nastaviti svoju karijeru.

„Već su me zvali neki klubovi i nadam se da ću status uskoro riješiti. Želja mi je otići van granica BiH,“ dodao je Rašević.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.