Rashford sinoć oborio veliki rekord Georgea Besta

Još jedan dokaz da je imao debi iz snova

Rashford sinoć oborio veliki rekord Georgea Besta

Ekipa Manchester Uniteda plasirala se u osminu finala Evropa lige nakon sinoćnje pobjede protiv Midtjyllanda rezultatom 5:1.

Jedan od junaka ovog trijumfa bio je 18-godišnji papadač Marcus Rashford.

On je sa dva pogotka potpuno okrenuo rezultat u korist Crvenih đavola i goste iz Danske bacio na koljena, te je oborio veliki rekod Georgea Besta.

Naime, Rashford je sa 18 godina i 117 dana sada najmlađi strijelac za United u svim evropskim takmičenjima još od 1964. godine kada je Best sa 18 godina i 158 dana pogodio u 6:1 pobjedi protiv Djurgerdena.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi