"Raskinuti ugovore sa Durom i Obućom"

Trener Čelika Abdulah Ibraković najavljuje:

"Raskinuti ugovore sa Durom i Obućom"

Trener Čelika Abdulah Ibraković nakon remija svoje ekipe sa Slavijom (1:1) bio je nezadovoljan, te je najavio određene poteze u narednom periodu.

Čelik ove sezone nikako da počne bilježiti dobre rezultate u seriji, a Ibraković je uslijed toga najavio određene promjene u ekipi.

"Adin Džafić ima manju povredu aduktora i na insistiranje masera oslobodili smo ga današnjeg susreta, s obzirom da je teren bio veoma loš. Međutim, Duro i Obuća, ukoliko i dalje budu u ovakvom stanju, onda ćemo sa njima naredne sedmice raskinuti ugovore. Nema nikakve potrebe da budu sa nama kada ne mogu da igraju. Mislim da ćemo to na kraju i učiniti, ali o tom po tom", rekao je Ibraković.


Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.