Raspisan tender za gradnju tribine na Piroti

NK Travnik

Raspisan tender za gradnju tribine na Piroti

I pored veoma zabrinjavajuće finansijske situaciju u NK Travnik, objavljen je tender za gradnju istočne tribine na stadionu “Pirota”.

Ulaganjem u infrastrukturu “veziri” su potvrdili svoje ambicije da i u budućnosti budu u društvu najboljih, za opstanak u Premier ligi od velike važnosti bi mogao biti upravo sutrašnji susret u kojem Travnik dočekuje Orašje.

Školski turnir "Sportom protiv droge"

Inače, danas će se u Travniku, na školskom stadionu Gimnazije održati malonogometni među skolski turniri pod pokroviteljskom Ministarstva kulture i sporta i Općine Travnik.

Učešce na turniru uzet će 5 ekipa: reprezentacija saobraćajne škole (Vitez), reprezentacija ekonomske škole (Novi Travnik), reprezentacija Gimnazija (Travnik) i reprezentacija ekonomsko ugostiteljske škole (Travnik).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.