Dostojno predstavili klub, grad i državu

Raspjevani korteo Manijaka kroz Skoplje

Navijači Željezničara koji su u prilično velikom broju stigli u Skoplje kako bi bodrili svoj voljeni klub u duelu 2. pretkola Europa lige protiv Metalurga na pravi način su predstavili svoj klub, grad i državu. 

Bez najmanjeg incidenta grupa od oko 300 Manijaka boravila je u četvrtak od podne pa sve do nekih 19 sati na centralnim ulicama i trgovima makedonske prijestolnice.

Pjevanje i skadiranje tifoza Željezničara u samom centru Skoplja nikome nije zasmetalo, niti se neko žalio, a cijelo vrijeme su Manijaci bili u centru pažnje turista koji su željeli sliku ispred velikog spomenika i fontane Aleksandra Velikog.

Kako se vrijeme utakmice bližili tako su fanovi Plavih sa Grbavice zagrijavali dlanove, a oko 19 sati su u korteu i pod minimalnom policijskom pratnjom krenuli kad stadionu Filip II Makedonski.

Šetalištem uz rijeku Vardar orila se pjesma Željinih Manijaka, baš kao i na najvećem makedonskom stadionu tokom svih 90 minuta utakmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.