Fudbaler Borca za SportSport.ba

Raspudić: Poštujemo Sarajevo, ali idemo na pobjedu

Fudbaleri banjalučkog Borca i dalje se nalaze u opasnoj zoni na tabeli, ali sa dvije pobjede u posljednja dva susreta njihov opstanak u Premijer ligi BiH je mnogo realniji. Banjalučani se trenunto nalaze na 11. poziciji sa 25 bodova, dok desetoplasirani Vitez ima tri boda više. 

Crveno-plavi iskoritili su nešto dužu pauzu između dva kola kako bi se što bolje pripremili za naredne izazove, a prvi ih očekuje za vikend kada im u goste dolazi ekipa Sarajeva.

"Naporno treniramo kako bi odgovorili zadacima koji su pred nama. Nedostajeće nam Đokić zbog crvenog kartona, ali nadam se da će ostali igrači uspješno iznijeti sav teret. Kada je u pitanju Sarajevo, svi dobro znamo o kakvom protivniku se radi. U pitanju je jedna od najkvalitenijih ekipa u prvenstvu. Najveća opasnost prijeti od Duljevića i Benke, ali nadamo se da ćemo sačuvati mrežu i da ćemo na kraju upisati tri boda", rekao je za Sportsport.ba Boris Raspudić, fudbaler Borca.

Utakmica između Borca i Sarajeva na programu je u subotu od 18.30 časova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi