Raspudić se vraća u Premijer ligu BiH?

Napustio singapurski DPMM

Raspudić se vraća u Premijer ligu BiH?

Iskusni bh. defanzivac Boris Raspudić napustio je redove DPMM-a iz Singapura i u potrazi je za novim klubom.

Bivši fudbaler Borca je u ovom klubu proveo jednu sezonu i nakon što mu je istekao ugovor odlučio se vratiti u rodnu Banja Luku, a sve je izvjesnije da će naredna destinacija u njegovoj karijeri biti matični klub Borac. 

"Završio sam sa klubom iz Singapura i neću se vraćati, mada ne krijem da bih želio ostati u inostranstvu. Ako ne završim nešto, onda ću se vratiti u Premijer ligu jer sposoban sam još neko vrijeme igrati na vrhunskom nivou. Borac? Nije jedina opcija, vidjet ćemo šta će biti", kazao je Raspudić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Raspudić je imao priliku upisati i jedan nastup za reprezentaciju BiH, tačnije 10. decembra 2010. godine, a osim Borca i DPMM-a igrao je i za Petrochimi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.