Rastoka i Vidić na treninzima Rudara

Pojačanja u Prijedoru?

Rastoka i Vidić na treninzima Rudara

E. Škorić

Dva nova lica su viđena na pripremama Rudar-Prijedora u utorak na treninzima.

Pored povratnika u redove “zeleno-crnih” Marinka Rastoke koji se vratio iz Srbije neobavljena posla i nakon propalog transfera u superligaša “Donji Srem”, među “rudare” stigao je i Lazar Vidić, nekadašnji fudbaler “Radničkog” iz Kragujevca, “Slavije” iz Istočnog Sarajeva i mostarskog “Veleža”, piše službena stranica Rudara.

Njih dvojica pokušaće da se nametnu šefu stručnog štaba Slobodanu Starčeviću, a već prvu priliku da pokažu svoje fudbalsko umijeće imaće u srijedu, 17. jula kada u Prijedor dolazi bihaćko “Jedinstvo”.

"Vidjećemo u kakvoj su formi i kondiciji Rastoka i Vidić, a pored njih razgovaramo sa još dvojicom igrača oko njihovog angažmana i nadam se da ćemo sve ono što nam je potrebno prije početka sezone i uspjeti da dovedemo", rekao je trener Prijedorčana Slobodan Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.