Rastoka: Nadam se da ćemo  slaviti na otvaranju prvenstva
Novi fudbaler Slobode zadavoljan je dosadašnjim dijelom priprema te nada se da će Tuzlaci u nedjelju na najbolji način otvoriti novo prvenstvo

Novi fudbaler tima sa Tušnja za SportSport.ba

Rastoka: Nadam se da ćemo slaviti na otvaranju prvenstva

E. Dindić

Fudbaleri Slobode danas su se vratili sa priprema iz Livna, a s treninzima će nastaviti u Tuzli, kako bi što spremnije dočekali novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Jedno od mnogobrojnih pojačanja Slobode za iduću sezonu je svakako Marinko Rastoka.

"Sve je proteklo u najboljem redu. Nije bilo nekih većih povreda što je važno. Svi smo spremni da damo sve od sebe, te nadam se da će sezona krenuti za nas pozitivno. Radili smo odlično u Livnu te ispravili sve nedostatke, ostalo nam je još da uigramo finese, te na najbolji način otvorimo novu sezonu. Imali smo tri prijateljske utakmice gdje nismo zabilježili poraz, što je svakako dodatni plus za našu ekipu", rekao je Rastoka.

U prvom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Sloboda je na Tušnju domaćin ekipi Radnika iz Bijeljine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Težak protivnik na otvaranju prvenstva. Svakako veliki je plus što ćemo utakmicu igrati u noćnom terminu. Imaćemo sve preduvjete da pružimo dobru fudbalsku predstavu. Nadam se velikoj podršci naših navijača koji će nam biti  dodatni vjetar u leđa. Mi ćemo svakako dati sve od sebe, te nadam se da ćemo na kraju mi biti ti koji ćemo upisati prve bodove"

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Radnika na rasporedu je nedjelju 21. jula sa početkom u 20:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi