Rastović: Protiv Sloge potvrditi mjesto u Ligi za prvaka

Tekstilac gostuje u Doboju

Rastović: Protiv Sloge potvrditi mjesto u Ligi za prvaka

D. Vejo

U sklopu 20. kola Prve lige Republike Srpske ekipa Tekstilca gostovat će u Doboju tamošnjoj Slogi, te će to biti odlična prilika za popularne Krojače da uz pozitivan rezultat osiguraju plasman u Ligu za prvaka.

Dervenćanima je potreban bod kako bi ostvarili cilj, zacrtan na početku sezone s obzirom da pratećoj Kozari bježe šest bodova dva kola prije kraja regularnog dijela lige.

"U ovaj meč ulazimo rasterećeni nakon trijumfa u prošlom kolu protiv Slobode iz Mrkonjić Grada. Već smo jednom nogom u Ligi za prvaka, a bilo bi sjajno da to potvrdimo već u predstojećem kolu protiv Sloge. Dobro poznajemo protivnika. Tokom zimskih priprema savladali smo ih minimalnim rezultatom, ali to ne znači da smo bolji od njih. Poštujemo Slogu, međutim mi smo se spremali tokom ove sedmice i u Doboj putujemo u punom sastavu. Radujem se komšijskom derbiju", naglasio je fudbaler Tekstilca, Marko Rastović.

Utakmica između Sloge i Tekstilca igra se sutra od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi