Ratko Dujković novi član Rudara iz Kaknja

Iskusni čuvar mreže pojačao Kakanjce

Ratko Dujković novi član Rudara iz Kaknja

S. Mlaćo

Iskusni čuvar mreže Ratko Dujković (34) narednu sezonu nosit će dres FK Rudar Kakanj, člana Prve lige Federacije BiH.

Dujković je upravo postigao dogovor sa čelnicima Kakanjaca, te će se odmah i priključiti svom novom timu. Rudar od samog početka priprema ima problema na golmanskoj poziciji, a vjeruju da je isti problem sada konačno riješen.

Dujković je posljednji angažman imao u zeničkom Čeliku, a prije toga je nastupao za Olimpik, iransku Saipu, Slaviju, Zrinjski i Slobodu.

Bivši je reprezentativac BiH, te će zasigurno biti veliko pojačanje za Kakanjce, koji će novu sezonu Prve lige Federacije BiH otvoriti domaćim susretom protiv Bratstva iz Gračanice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi