Ratko Ninković nije više trener Zvijezde
Ratko Ninković

Sječa trenera u Premijer ligi BiH

Ratko Ninković nije više trener Zvijezde

Izgleda da je 7. kolo Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine bilo kobno za trenere. Nakon Slavije i gradačačka Zvijezda ostala je bez trenera.

Ratko Ninković više nije trener Zvijezde iz Gradačca, odlučila je uprava gradačačkih Zmajeva. Umjesto Ninkovića, na klupu je doveden Slobodan Kustudić, nekadašnji šef stručnog štaba Laktaša.

Uprava Zvijezda donijela je pomalo neočekivanu odluku o smjeni Ninkovića. Za razliku od kolege mu Erbeza na klupi Slavije, Ninković je bio dosta uspješniji sa Zvijezdom, koja nakon sedam kola na tabeli Premijer lige BiH zauzima 12. mjesto. Međutim, ne treba zaboraviti da su Gradačačani ove sezone skinuli skalp nekim favoritima, prije svih aktuelnom prvaku Zrinjskom i sarajevskom Željezničaru.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao naš portal, Ratko Ninković novi je trener Slavije, iako se iz Lukavice još čeka zvanična potvrda.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.