Ratković: Imamo puno kadrovskih problema

Pred duel sa Danskom

Ratković: Imamo puno kadrovskih problema

Samir Mlaćo

„U-17“ reprezentativci Bosne i Hercegovine će se sutra sastati sa Danskom u susretu trećeg kola grupe 6 elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2018.

Trener u stručnom štabu bh kadetske selekcije Damjan Ratković očekuje težak meč:

"Očekuje nas veoma zahtjevna utakmica sa jednom izuzetno kvalitetnom reprezentacijom. Sama činjenica da su u dosadašnjem dijelu turnira pobijedili i Francusku i Austriju dovoljno govori o njima. Nama ostaje da se kvalitetno pripremimo, da ponovimo disciplinovanu i hrabru igru iz prethodne utakmice. Imamo puno kadrovskih problema, zbog suspenzije ne možemo računati na Rankica, Stanić sigurno izostaje zbog povrede, a roviti su Voloder, Hasic i Šarić. Nadamo se da će momci koji ih zamjene donijeti dozu sigurnosti u našoj igri. Mi ćemo se potruditi da se predstavimo u najboljem svijetlu i da odigramo još jednu dobru utakmicu.“

Utakmica BiH-Danska će biti odigrana sutra u 18:30 sati u Bad Waltersdorfu (Austrija). U isto vrijeme u mjestu Rohrbach an der Lafnitz će se sastati Austrija i Francuska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi